Selecteer een pagina

Tarieven

Tijdelijke inschijfstop! Op dit moment heeft JouwJuf een lange wachtlijst. Daarom neem ik geen nieuwe klanten meer aan.

Tarieven per augustus 2018

Startpakket ‘kom vooruit’                                            €540,00
12 individuele lessen van 45 minuten inclusief de toetsafnames, een onderzoek per vakgebied, een Plan van Aanpak (digitaal en op papier, met mondelinge toelichting), een evaluatie, toegang tot computerprogramma’s Rekentuin en Taalzee voor de duur van de begeleiding, alle benodigde materialen, een bewaarmap, lenen van leesboeken en spelletjes, indien gewenst contact met school.

Intakegesprek                                                            €40,00 actie: tijdelijk gratis
Een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden

Vervolgpakket ‘verder vooruit’                                            €525,00
12 individuele lessen van 45 minuten, een Plan van Aanpak (digitaal), een evaluatie, toegang tot computerprogramma’s Rekentuin en Taalzee voor de duur van de begeleiding, alle benodigde materialen, een bewaarmap, lenen van leesboeken en spelletjes, indien gewenst contact met school.

 

Voorbeeld

Fadia uit groep 5 leest niet graag. Het blijkt dat de lettercombinaties als ‘au’ en ‘ei’ haar in de war brengen. Na 12 weken gericht oefenen leest ze het ene na het andere boek. En met groot plezier. Hierdoor krijgt ze ook een grotere woordenschat. Fadia begrijpt beter wat ze leest, waardoor ze ook hoger scoort op een toets voor begrijpend lezen.

 

 

De kleine lettertjes:

  • U betaalt vooraf, per pakket kan dat gespreid over drie momenten.
  • Ik reserveer wekelijks een tijd voor uw kind. Als u onverhoopt moet afzeggen hoor ik dit graag zo vroeg mogelijk van te voren, uiterlijk 48 uur. Tijdens de schoolvakanties stoppen de lessen, tenzij we dit in overleg anders afspreken.
  • De uitgebreide voorwaarden kunt u aanvragen via de contactpagina. U krijgt deze ook per email rond de afspraak voor het intakegesprek.